maanantai 8. toukokuuta 2017

Osinkotalous osti viputuotetta!!

Shame on you Nordnet kun kehtasitte lanseerata  Nordnet Markets * viputuotteenne, ja saada osinkosijoittajankin hairahtumaan siihen. Nämä on siis kaupankäyntikuluttomia tuotteita jos kaupat on yli 100 euroa.

Innostuin eilen Ranskan pressanvaaleista, ja ajattelin että vitsit nyt indeksit laukkaa, olisipa kiva kokeilla bullia tällä uudella viputuotteella. Seurasin aamulla pörssien avauksen ja totesin että ihan suutariksi tuo raketointi jäi, joten laitetaan arpa bear euro stoxx indeksille, 15 kertaisella vivulla tottakai :D

Yllättävän vähän markkinat tänään reagoi mihinkään suuntaan, joten kun myin arpani pois kuuden jälkeen olin +- nolla, enpähän tehnyt persnettoa tällä jännällä seikkailulla, valtavasta vivusta huolimatta!

Kun tälläiselle kaupankäynnille nyt antoi pikkusormen niin toivottavasti se ei vie koko kättä...
Onneksi ajatukseni on jo järkevämpään suuntaan ja olen odottelemassa tänään illalla julkaistavaa Ocean Yieldin Q1 tulosta ja osinkoa, jonka toivoisin nousevan 0,1875 dollariin. Jos ja kun osingon suunta on yhä nouseva, saatan OCYa vielä tankkailla.. heikko kruunu ainakin puoltaa ostoja.

4 kommenttia:

 1. Ohhoh, älä nyt kaikkia rahoja laita vain vipuiluun :D

  VastaaPoista
 2. LOL

  Tajuaako kukaan miten kallis Nordnet Markets on? En koske tuohon pitkällä tikullakaan, koska normimarkkina on halvempi. Ja nyt jos joku yrittää änkyttää että Marketshan on ilmainen niin silloin sinulla on vielä reilusti opittavaa.

  Vinkki: tuo kallius alkaa kirjaimella S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spread

   Juu huomasin kyllä pikku kokeilulla että syö ikävästi mahd. tuottoja

   Poista