sunnuntai 27. elokuuta 2017

Salkun lainoitus & superluototus

Edellisviikon perjantaina postittelin välittäjäni Nordnetin suuntaan lainoitushakemukset. Hain luottoa maksimissaan 25 000 euron edestä. Tämän viikon perjantaina tuli sitten viestiä hyväksytystä hakemuksesta. Jostain syystä pääsy edulliseen superluototukseen täytyy vielä itse erikseen aktivoida, ja suoritin tämän toimenpiteen perjantai aamupäivästä. Tämäkin ehti aktivoitua saman vuorokauden aikana ja nyt minulla on salkussa superluoton kulta-tason lainoitus 0,99% korolla.

Tällä hetkellä voisin nostaa tuota kultaluottoa reilut viisituhatta euroa, ja hopea-tason luottoa 7600 euroa 2,49% korolla. Tuo hinnaston mukainen korko on sitten jo liian kallis 4,85%, kuitenkin tuokin lienee oletukseni mukaan lähellä sitä tasoa jolla kivijalkapankit myöntävät sijoituslainoja?

No tämä toimenpide on nyt tullut suoritettua joka on ollut pidemmän aikaa mietinnässä. Kultaluottoa tulee tässä syksyn mittaan varmastikin kokeiltua. On tuo dollarikin taas niin heikkona että ostot rapakon takaa houkuttaa, ja muutenkin moni omistukseni on ottanut osumaa, niin mikäs siinä olisi tankkailla halvempaan hintaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti