sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Osakkeita ja kryptoa

Tässä on kesänkin aikana ollut ostohousut jalassa, ja osteltu salkkuun kaikenlaista uuttakin. Dollari on kokoajan heikkenemässä euroon nähden ja tämä kyllä kurittaa Nordnetin salkkua. Toisaalta sitten olisi halvempi ostella jenkkilästä.

- hankittu 75 BDCL ETN 2xvivulla varustettua arvopaperia. Periaatteessa sama kuin MORL mutta tämä sisältää business development company alan toimijoita. Finanssialaa siis, tälläiset yritykset antavat lainaa pienille/keskisuurille yrityksille. Odotan että korot jatkavat nousuaan pikkuhiljaa, ja tämän alan yritykset hyötyvät siitä.
Omistan myös suoraan Main street capital nimistä kuukausittain osinkoa maksavaa bdc yritystä, josta puhutaan alansa parhaimpana.

- Tankkasin AT&T lappuja lisää kun edulliselta tuntuu. Osinkotuotto hyvä yli 5%. Mutta miten mahtaa kasvua olla tiedossa?

- AMZAa (Infracap MLP etf) ostettu 350. Eipä tästä oikein sanottavaa ole mutta maksaa helvetin suurta kuponkituottoa, toivottavasti jatkossakin. Omat ostot lienee onnistuneet kun keskihinta alle 10$

- Ocean Yieldia tankattu kesällä, omistus 450. Kurssi ja osinko pikkuhiljaa hiipien ylöspäin hope so.

- Omega Healthcare Investors OHI kelkkaan oli pakko päästä vaikken edullisesti päässytkään (33,30$). Näitä siis 50. Jos kovasti laskee niin eikun lisää samanlainen satsi.

- Bittiumia lisäilty hieman. Kävi muuten alle 7 eurossa joku päivä harmi etten ostanut, nyt taas 7,5.
Sotkamo Silveriä hankittu lisää, koska rahoitus hoituu kyllä ja kaivos pystyssä ensivuonna.

Sitten on täysin leikittykin, avasin kraken.comiin tier 2 tason tilin (ei tarvitse henkkareita). Sitten varovasti lähetin SEPA maksuna heidän saksalaiseen pankkiin 10€. Kokeilu/opettelumielessä sijoitin sen puoliksi bitcoiniin ja ethereumiin. Ne makaa nyt sitten krakenissa, en ole vielä opetellut siirtämään johonkin ns. Lompakkoon. Periaatteessa, kun homma näyttää toimivan voisin "sijoittaa" esim. 1000€. Bitcoin elää nyt jonkin ison äärellä 1. Elokuuta, hard fork, segwit, bitcoin cash..? Jotain tuollaista josta en ymmärrä eikä jaksa moiseen perehtyä.

3 kommenttia:

  1. Riskiä löytyy noissa high yieldeissä. Itte aikanaan poltin niin pahasti näppini etten ainakaan ihan heti ole palaamassa takasin :D

    VastaaPoista
  2. Ihanan kuuloisia nimiä ostit, itsellä puuttuu toi BCDL must-listalta.

    VastaaPoista