perjantai 1. syyskuuta 2017

Haista Nordnet ****u!

Oli tarkoitus tänään hutaista joka kuukautinen päivitys osinkotuloista, mutta kyllä se saa jäädä nyt myöhemmäksi. Pääosin Jenkkimarkkinoihin sijoittavana henkilönä pisti nimittäin suututtamaan Nordnetin uusi kampanja, jonka huomasin kotiin saavuttua.

Kampanja siis pähkinänkuoressa: Sijoita Pohjois-Amerikan osakemarkkinoille ja täten voit osallistua Nordnet Facebook ARVONTAAN (?!!) päivittäin ja voittaa jopa 100 dollaria, siis yksi ainoa 100$ satsi arvotaan per päivä...

wtf!

Oisko vaikka kesän voimassa ollut Suomiosakkeet 0,99€/alle 200€ ostoksista tyyppinen kamppis Jenkkiversiona mitään? Tai kaikista mieluiten pysyvä hinnan alennus naurettaviin 15-20€ välityskuluihin, varsinkin kun tiedämme että ruotsalaisilla Nordnet asiakkailla välityskulut  myös Pohjois-Amerikan markkinoille ovat tästä vain murto-osa. Pitäiskö heittää Nordnet affimainokset huitsin nevadaan? Paljonko kiinnostaa mainostella firmaa joka ei kuuntele asiakkaidensa toiveita ollenkaan. Tästä samasta asiasta on esim. Sharevillessa keskustelua käyty ties miten kauan, ja tämä kampanja on nyt kyllä ihan kirsikka sotkuisan kermakakun päälle.

11 kommenttia:

 1. Ma maksan 8e per toimari, joka on jo ihan siedettava.

  VastaaPoista
 2. Samahan se on Nordealla, ihan eri hinnat ruotsissa ja suomessa. https://www.nordea.se/privat/sparande/handla-placera/vardepapperstjanst-depa.html#tab=Priser-och-villkor

  Voiha sitä aina käyttää vaikka Degiroa tai Lynxiä :D

  VastaaPoista
 3. Mähän olen valittanut tästä Nordnetin Blogissa jo useamman vuoden. Nytkö tyhmät suomalaiset piensijoittajat vasta huomaavat tämän hinnoittelueron?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Onhan tuollainen pelleilykampanja omiaan herättämään tyhmemmänkin.
   Itse olen kyllä pitänyt noita 15-20€ hintoja riistona alusta asti, kauppoja pystyn tehdä vain harvoin että olisi järkeä

   Poista
  2. Investor Without A Cause2. syyskuuta 2017 klo 2.48

   Yhdysvalloissa käytävään arvopaperikauppaan Interactive Brokers on aika hyvä. Pienissäkin ostoissa kulut enintään 0,38 dollaria tai sitä luokkaa. Jos IB vielä noilla hinnoilla tekee voittoa, niin minusta ovat rahansa ansainneet.

   Poista
  3. 10k $ pitää olla pätäkkää jos haluaa tilin avata. 10$ minimiveloitus kuussa ellei salkun koko ole yli 100k $. Jos ei sijoittaja haluakaan ostaa jenkkiosakkeita muutamaan kuukauteen niin 10$ veloitus vaan rullaa kuusta toiseen.

   Poista
 4. Ja samaan aikaan Nordealla kampanjassa kuukauden ajan Jenkkiosakkeet kokonaan ilman kuluja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nortilla oli pelisilmä kunnossa

   Poista
  2. Vielä kun Nordea mahdollistaisi valuuttatilin avaamisen, niin siirtyisin heti Nortin kelkkaan.

   Poista
 5. Avaan Nordealle kolmannen sijoitustilini. Entiset OP ja Nordnet. Otan parhaat hyödyt kultakin. Nimimerkki hojo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitukseni on loikoilla riippumatossa osinkoja nauttien joka ikinen kuukausi.

   Poista