maanantai 12. maaliskuuta 2018

Titaniumia tankkiin!

Tuli ihan rikottua melkein kahden kuun ostohiljaisuus ja tankkasin (velalla) Titaniumia! Eli siis tätä hoivakiinteistörahastostaan tunnettua varainhoitoyhtiötä, listautui viime syksynä First North markkinapaikalle.

Antiin osallistuin silloin mutta positio jäi toki vajaaksi. Nyt tankkaus sopivasti ennen Torstaina julkistettavaa tilinpäätöstä! Tällä mielestäni pörssihelmellä on nyt painoarvoa noin 3,5% sijoitusomaisuudestani, toki voisi aivan hyvin olla vaikka 5% mutta ylivelkaantua ei viitsisi.
Mikäs tämän titaanisen osakkeen kyydissä ollessa, mielenkiintoinen nykyaikainen sekoitus kasvu ja osinkoyhtiötä. Osinko varmastikin tulee olemaan yksi pörssin isoimmista, kassa pullistelee rahaa ja Inderessin klopit povaa tälle 0,44€/kpl joka mun keshinnalle olisi melkein 7%.
Kivasti tämä nyt nouseekin päivittäin ennen pörssihistoriansa ensimmäistä tulosjulkistusta, saa nähdä meneekö 7€ rikki ennen sitä? En jännitä tuleeko tulos olemaan hyvä, vaan että miten hyvä!
Toinen tälläinen pienivaihtoinen annista hankittu minulla vajaaksi positioksi jäänyt on tuo Fondia, mutta onhan se kallis ja osinkokin varsinkin nykykurssilla kehnohko. Mutta olkoon salkussa.

Tuosta Altiasta vielä, pitäköön valtio minun puolesta tunkkinsa. Listautumishinnaksi kumminkin jää ylähaarukan 9€. Ei nyt mikään täysin järjetön arvostus mutta ei tuota edulliseksi voi kukaan väittää. PE huitelee 18 eikä tulevista kasvunäkymistä mitään hajua...
Että kummaskohan raha lepää paremmin, Altia vai Titanium.
Ps. Harvia... en lämpene kiukaille...

1 kommentti: