tiistai 27. marraskuuta 2018

AT&T & Nordea

Aika ajoin osakemarkkinoilla tulee tarjouksia joista ei ns. kieltäydytä. Viimeisin tällainen oli black friday perjantain Nordnet pikkukampanja, jossa sai tehdä kauppaa kuluitta 20 suosituimpaan jenkkiosakkeeseen. iso-T kuului tähän joukkoon, ja olikin mielestäni mitä ilmeisin lisäyksen paikka omaan salkkuun tuosta kampanjaosakkeiden joukosta. Tämän teleoperaattori/mediajätti talon osakekurssia on hakattu kuin kapista koiraa pitkin vuotta pelkästään valtavan velkataakan takia. Velkaa on joo varmaan enemmän kuin Suomen valtiolla, mutta niin on sen mukanaan tuomia mahdollisuuksia tulevaisuuden liikevaihdon- ja voiton kasvuun.
 Päivän sisäinen ostoajoitus osuikin lähes nappiin, kun sain 30 kpl osaketta hintaan 29,40$ ja päivän alin hinta taisi olla 29,36$ :) Näillä hinnoilla osinkoaristokraatin yield huikentelee jo lähellä 7%.
Kokonaispottini AT&T osakkeille on 230 kpl ja tämä muodostaa tukevan jalan osinkosalkulle.

Kotimaisittain houkuttelevinta antia minun mieleeni on tarjoillut Nordea, joka rypee milloin missäkin kohussa. Mutta minä viittaan kintaalla turhalle markkinakohinalle ja ostan silloin kun edullisesti saa, lopulta merkkaa vain viivan alle jäävä tulos niin yhtiölle kuin sijoittajalle. Lokakuussa salkkuun on tullut norttia lisää 40 kpl á 8.07€, sekä 50 kpl á 7,68€. Ensikevään odotettavissa oleva osinkoprosentti tuolle hintaa alkaa olla peräti jo 9% luokkaa! Kokonaispottini Nordeaa on nyt 250 kpl, ei tuolla ihan kuuhun päästä mutta jonkinlainen alku kuitenkin!

1 kommentti:

  1. Itse en kerinnyt hyödyntää kampanjaa, teetä olisi kyllä saanut halvalla lisää salkkuun :(

    VastaaPoista