tiistai 22. joulukuuta 2020

Ostoja salkkuun

 Viimeaikoina olen tehnyt paljon lisäostoksia salkkuun:

Fortumia ja Sampoa on hieman lisätankattu, varmoja hyviä osingonmaksajia. Toki Sampo on nyt hieman tuuliajolla Nordea omistuksiensa suhteen. 

Osakkeiden kruunaamatonta kuningasta, Alphabetia (Google) tuli otettua pari kappaletta salkkuun. Osinkoa ei ole luvassa, mutta arvonnousu tulevaisuudessa näyttäisi hyvältä. Yhtiön tulonlähteet ovat todella laajalla, käytännössä kaikkialla.

Varmaa osinkolähdettä, AT&T osaketta on nyt salkussa 410 kpl. Melkein tylsä, lähellä bondimaista osaketta on tämä minun mielestä. Mielestäni aina mukava ostos alle 29$ hinnalla. Osinko yli 7%.

Nyt uutena salkkuun ennen CenturyLinkina tunnettu yritys, nykyään nimenä on Lumen Technologies Inc. Todella korkea osinko, yli 10% tällä hetkellä. Saa nähdä muodostuuko ns. osinkoansaksi, vaiko tulevaisuuden tähdeksi. No mielenkiinnolla seurataan, panokseni on sellainen että jos vielä kurssi tippuu huomattavasti, niin voin tuplata koko potin.

Kuukausiosinkoa sylkevää Main Street Capital omistusta on myös tullut vahvistettua. Osinko reilusti yli 7%.

Kanadalainen Enbridge on tähtäimessä salkkuun jos kurssi tippuisi alle 40 kanadan dollarin. Korkean osingon kone kyseessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti