lauantai 27. helmikuuta 2021

Hut 8 Mining

Päätin osallistua meneillä olevaan kryptobuumiin ja mahdollisimman helposti. Sijoitin Kanadalaiseen alan johtavaan bitcoin louhijaan nimeltä Hut 8 Mining. Kryptolouhintaa teollisessa mittakaavassa, aika mielenkiintoista mielestäni.

Katsotaan mitä yritys kertoo itsestään kun google kääntää tekstin suomeksi:

Yrityksen yleiskatsaus

Hut 8 Mining Corp., jonka pääkonttori on Torontossa, Kanadassa, on kryptovaluutan louhinta- ja lohkoketjuinfrastruktuuriyhtiö, joka keskittyy yksinomaan bitcoinin louhintaan. Hut 8:lla on pääsy maailman johtavaan laitteiston, ohjelmiston ja operatiivisen asiantuntemuksen yhdistelmään, jonka avulla voidaan rakentaa, optimoida ja hallita datakeskuksia edullisilla ja houkuttelevilla lainkäyttöalueilla. Hut 8:aa johtaa alan asiantuntijoiden ryhmä, ja se aikoo tarjota sijoittajille altistumisen lohkoketjun käsittelyinfrastruktuurille ja teknologialle sekä taustalla oleville kryptovaluuttapalkkioille ja transaktiomaksuille.

Hut 8 tarjoaa sijoittajille suoran pääsyn bitcoiniin ilman taustalla olevan kryptovaluutan ostamisen teknistä monimutkaisuutta tai rajoituksia. Sijoittajat välttävät tarvetta luoda verkkolompakoita, tilisiirtorahaa ulkomaille ja tallentaa bitcoinejaan turvallisesti. Hut 8 tarjoaa turvallisen ja yksinkertaisen tavan investoida.


Tehdäänpä pieni laskuharjoitus jotta hahmotetaan millainen rahasampo on kyseessä.

Hut 8 Mining pystyy louhimaan noin 6,8 bitcoinia päivässä.

Keskimääräisellä 50 000 taalan hinnalla yhtiö tekee 340 000 taalaa päivässä.

Vuodessa 6,8 BTC x 50k x 365 = 124 100 000 Dollaria !

Yhtiö ei myy bitcoinejaan vaan ne jää kassaan!

Trendi näyttäisi olevan frendi joten koska bitcoin nähdään 100 000 taalassa ja mikä olisi tämän yrityksen kurssi silloin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti