lauantai 1. tammikuuta 2022

Koronnainen 2021 yhteenveto

 Korona asettui taloksi elimistööni viikon alussa. Infektio oli alussa itseäni vikkeläkätisempi ja nopeat kombot aiheuttivat kroppaani lihaskipua ja väsymystä. Sen kummempaa kaatovoimaa en tämän vastustajan iskuissa ole huomannut. Nyt tullessamme kuudenteen erään sain ujutettua mojovan alakoukun vihollisen palleaan ja tämä virus reppana mätkähti permannolle sikiöasentoon henkeään haukkomaan. OLO ON HYVÄ lepo työstäkin on tehnyt vain hyvää.

Joulukuun osinkokertymään:

Tapahtumahistoria
Valuutta
Tulot
Menot
Yhteensä
CAD
83,50
−12,53
70,97
USD
1 362,50
−204,38
1 158,12

Yes baby, Orchid capitalin ja muiden päälliköiden johdolla joulukuussakin on venytty yli tonnin osinkosummaan verottajan ennakkopureman jälkeen. Vuonna 2020 joulukuussa osinkoa oli saatu säälittävät 73 euroa, HOHOHOO!

Nyt sitten, paljonkohan verovampyyrin ennakonpidättelyn jälkeen olenkaan saanut heruteltua tililleni tätä vesi kielellä himoittua passiivista tulovirtaa vuoden 2021 aikana?

En kerro vielä...

Jännitystä


9751,15 € tarkan kirjanpitoni mukaan. 

Voi veljet, melkein viisilukuinen summa. Osinkojen bruttosumma on tietysti hyvinkin viisilukuinen mutta sillä ei ole merkitystä. Vuosi sitten saalistin osinkoa vain 3005 euroa, joten nyt on kyllä menty rajusti eteenpäin ja edesmenneelle vuodelle voi peukuttaa. Osa salkun sisällöstä kantaa kuitenkin ilmiselvästi korkeaa riskiä, sen näkee jo puhtaasti osinkoprosenteista. Kuitenkin täällä eletään tässä inkarnaatiossa vain kerran pieni ohivilahtava hetki, joten haitanneeko tuo.

Puhtaita typeryyksiäkin on tullut puuhailtua mm. osallistuttua dollarikuvat silmillä reddit stock meme osakkeisiin keväällä/kesällä. Ei siinä casinossa ainakaan jäänyt voittoa voin sanoa.

1.1.2021 salkku on ollut arvoltaan 106 716,68 euroa. Vuotta myöhemmin 1.1.2022 Salkun arvo näkyy olevan 160 833 € ja sijoitusvelkaa 39960 ekua. Osinkorahat onkin tässä vain lyhennellyt lainaa pois eikä uutta tavaraa salkkuun ole tullut kuukausiin.

Leuka rintaan ja vuoteen 2022.

2 kommenttia:

  1. Komeat osingot, onnittelut! Korkean osinkotuoton lapuissa ainakin omaa mieltä rauhoittaa se, kun saa paljon osinkoja joilla voi ostaa vähäriskisempiä lappuja sitten jatkossa. Korkean riskin tuotolla ikään kuin ostetaan matalampaa ja turvallisempaa tuottoa.

    Toki jos tuotot kuluu sijoituslainan lyhentämiseen niin tämä ajatusmalli ei päde, vaikka toki riskiähän siinäkin alennetaan.

    VastaaPoista
  2. Hieno osinkosumma! Sain itse kasaan vain vähän yli 4000€, mutta perässä tullaan. Miten näet tuon sijoituslainan ottamisen riskin vs tuotto?

    VastaaPoista