sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Osingot: Tammikuu

Katsastellaan uuden vuosikymmenen, 2020, ensimmäisen kuukauden osinkotulot. Kokeillaan sitä myötä uudistua sen verran, että lisätään Nordnet salkusta myös osingonmaksajat kuvana:YHTEENVETO MAKSETUISTA OSINGOISTA
Valuutta Osingot Ennakonpidätykset Maksettu
USD 385,64 USD -14,32 USD 371,32 USD
YHTEENSÄ 347,99 EUR -12,86 EUR 335,13 EUR

Eli näitä ihania tulovirtoja on saatu Yht. 335,13€
Viimevuonna vastaavana aikana olen saanut 418,10 €. UNIT tuottanut silloin rutkasti enemmän, BDCL myin pois loppuvuonna sillä sen verotusperiaatteet olivat suoraan sanottuna perseestä ainakin Nordnetissa. MORL kuponkituotot vähän hiipumaan päin kokoajan.
Joten syitä on monia etten saanut yhtä paljon fyrkkaa kuin viimevuonna. Vuosi on kuitenkin vasta alussa joten ei syytä jäädä asiaa sen enempää märehtimään.

400 €/kk olisi ihan jees tavoite passiivisille tuloille tänä vuonna, eli 4800 € vuodessa. Tuo vaatisi kuitenkin aika paljon uuden pääoman lisäämistä, eikä enää uusia osinkopettymyksiä. S-juna pettää aina, onkohan tänä vuonna tulossa enää mitään.

5 kommenttia:

 1. Hyvin on tuloutunut. Onnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks dude. Mut aina sitä toivois/haluis vaa enemmä ;)

   Poista
 2. Mite toi mörkö morli? Eikö siinä ollut joku pakkolunastus tai jotai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on Maturity date 10/16/2042
   Tarkoititko sitä?

   Poista
  2. En tiedä oletko fbn sijoituskerhon jäsen, mutta siellä oli viime kuussa tällainen kommentti, löytyy haulla: Onko kellään ubs:n etn-omistuksia (morl, bdcl, cefl...)? Oletteko huomanneet, että ubs vaihtaa ne uusiin versioihin eikä EU-piensijoittajalle näytä olevan mahdollisuutta tuohon vaihtoon, vaan menevät lunastukseen. Liekö joku löytänyt lunastushinnan tai sen muodostumisperusteen?

   Poista