torstai 27. toukokuuta 2021

Merkkasin Merusta

 Lyhyesti ja ytimekkäästi pikainen postaus, merkkautin juuri Nordnetin kautta 2000 kpl Merus Poweria sen listautumisannissa. Eli noin 11200 eurolla. Anti keskeytettäneen huomenna klo 16.30 reilusti ylimerkittynä. Sen verran pieni tuo yleisöanti taas on.

Eli salkkuun ei todellakaan ole tulossa 11200 eurolla Merusta, hyvä jos saan 150-200 osaketta. Osallistuin yrityksen antiin megatrendien tukemana, koska sähkö ja sen varastointi on selvästi tulevaisuutta. Öljystä pyritään hiljalleen eroon vihreässä energianmurroksessa. Öljyn korvaaminen taas vaatii selkeästi lisää sähkön tuotantoa, kuten esimerkiksi energiateollisuuden johtaja Jukka Leskelä on todennut. Itse näen kysynnän lisääntyvän kovasti mm. kuparille ja miksei myös sähkön talteenotolle joka on Meruksen alaa.

Yrityksellä on kovat kasvutavoitteet, saavuttaa 80 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2026 mennessä. Jos Merus pystyy tuohon kunnianhimoiseen tavoitteeseen, on antihinta naurettavan halpa. Tietysti epäonnistumisen vaara on olemassa, tämäkin ala on jo kilpailtu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti